AKTUELNO

Miljana je po prvi put ostala nedorečena.

"Zadrugu" je sinoć napustio Stefan Milošević Panda, a za ovonedeljnog vođu postavio je zadrugara Mateju Matijevića. Kao i svakog ponedeljka, u Beloj kući odvija se raspodela budžeta, te Mateja ima priliku da podeli budžet zadrugarima po svom nahođenju. Miljana Kulić dobila je mali budžet, uprkos drugačijim očekivanjima, dok je njena mama, Marija Kulić dobila srednji.

Miljana, šta me gledaš? Tebi ću da dam mali budžet. Zbog svih situacija koje smo imali, svađali smo se, od prvog dana sam naleteo na nož kad si ti u pitanju. Ne sviđaju mi se neke stvari koje radiš u rijalitiju. Umem lepo da se ispričam sa tobom. Ali, tebi ne može da se veruje - rekao je Mateja Miljani.

Na sve ovo, Miljana je ostala nema, naime, došlo je do poboljšanja njenog i Matijevićevog odnosa u poslednje vreme, te je smatrala da će dobiti veći budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet daću Mariji, koja je uvek bila korektna prema meni. U situaciji kada pričate da sam u vezi zbog rijalitija, govorite da sam folirant, ali u suštini mogu sa vama da popričam. U nekim situacijama ste objektivni, u nekim niste - zaključio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala - odgovorila je Marija kratko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je sve izgledalo.

Autor: J.A.

#Marija Kulić

#Mateja Matijević

#Miljana Kulić

'