AKTUELNO

Simova ne prestaje da priča.

Nakon žestoke svađe Mensura Ajdarpašića i Lazara Čolića Zole na sastanku na kome su zadrugari komentarisali raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića, kada je Mensur zapretio Zoli da će ga diskvalifikovati kao Vladimira Tomovića, ustala je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam najveći budžet. Obećao si mojoj sestri da ćeš da me čuvaš, tvoj devojka je nekada pričala da sam joj ja najbolja drugarica, tebi sam dala najveći budžet - ispričala je Milica Kemez.
Dala si mi srednji i rekla da je negde moralo da se slomi - uzvratio je Matijević.
To si sad meni vratio? U svakom slučaju rekla sam tada najlepše o tebi. U šoku sam i da me Tara nije pomenula. Jasna mi je cela situacija sa Tarom u poslednje vreme. Ne ponaša se kao prijatelj. Što se tiče ostalih ljudi, ne komentarišem - zaključila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče sam očekivao da ćeš mi dati najmanji budžet, sada smo u dobrim odnosima. Očekivao sam da ćeš Milici najveći, meni najmanji, dva srednja, ja sam zadovoljan. Očekivao sam, hvala ti puno - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam ovde komentare. Ako se neko ogrešio o tebe, to sam ja. Trebalo je da ti dam najveći budžet. Ima pravo da se buni svako, svaki gazda će se uvek ogrešiti. Imaju pravo ljudi da te komentarišu, da ti zamere. Ne mislim da si se vodio Tarinom glavom, kao što ne mislim da ona treba da se peca, pusti Mateju da sam priča - ispričala je Matora, a Mateju je najvalio i Mlađan Jovanović, pa isto zamerio Tari što se meša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe ti da skačeš, Tara - poručio je Mlađa.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mateja Matijević

#Milica Kemez

#Tara Simov

'