AKTUELNO

Miljković uporno tvrdi da nije bio blizak sa Pešićevom.

Ulazak Lune Đogani je i te kako poremetio Marka Miljkovića i njegovo druženje sa Jelenom Pešić, a pevačica mu je skrenula pažnju da joj se ne dopada to što on priča kako je emotivno zauzet, a opet daje drugim devojkama šansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je tokom emisije "Pretres nedelje" otvorio ovu temu, a evo šta je Miljković rekao povodom toga.

Kako si reagovao kada ti je Luna rekla da si kontradiktoran? Da li si shvatio šta ti je ona rekla? Rekao si da te nije poremetila, a da si mislio da će te poremetiti - citirao je Milošević Miljkovića.
Kada sam video Lunu na vratima, ja sam se šokirao, nije mi bilo dobro. Ja sam za stolom pričao da mi Luna nedostaje, da je od srca volim, ali je njoj zasmetalo to nešto sa strane. Zbog te tuče Jelena je bila uplašena, ja sam Jelenu uhvatio da pleše, hteo sam da joj skrenem misli sa toga. Mislim da ovo nije ništa da ona može da poveže neku priču, ko zna šta je napolju bilo. Šta sam joj uradio? Stavio sam joj ruku oko struka, Luna i ja smo raskinuli pre tri meseca. Pod drugačijim okolnostima smo raskinuli, ja sam joj rekao da je volim, ona je mene podržala. Rekao sam joj da se ne pali na neke stvari. Ja nikakvu granicu nisam prešao u druženju sa devojkama - rekao je Miljković, a Luna ga je pomno slušala.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'