AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno!

Kada je ušla na velelepno imanje u Šimanovcima, Luna Đogani zamerila je bivšem dečku Marku Miljkoviću na prisnom odnosu sa Jelenom Pešić, a nakon žestoke rasprave Lune i Marka za crnim stolom, došlo je vreme da se čuje i Jelenina strana priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Kapiram kako se Luna oseća, stvarno vidim iskrene emocije sa njene strane. Ne znam šta ju je tačno povredilo, verovatno nju kao ženu sa emocijama poremeti sve, svaki pokret. Nije mi prijatno uopšte isključivo zbog Lune, ne zbog sebe, ne zbog Marka, kapiram da ništa nisam uradila što bi nju povredilo. Polazim od sebe i mene bi verovatno povređivalo da imam emocije. Ni u snovima mi nije palo da budem sa dečkom koji je emotivno zauzet - govorila je Pešićeva.
Kada smo pričali napolju, rekla mi je da sam gledao Jelenu, kao što sam gledao nju. Rekao sam joj da uporedi moju sliku u ljubičastom bademantilu, pa neka uporedi - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti apsolutno nemaš veze sa ovim, to što Marko i ja nismo raščistili, mogla je da bude bilo koja druga devojka da bude, nisi ti ništa kriva. Ja sam kod njega videla nešto što je prošle godine radio sa mnom - rekla je Luna.
Sebi nisam dala slobodu da razmišljam o njemu, jer sam videla da je on emotivno zauzet muškarac. Kada god je pomenuo Lunu, pomenuo ju je baš kako treba, što je Gagija i mene oduševljavalo. Zaista nisam davala sebi za pravo, jer sam videla da je još voli - tvrdila je Pešićeva.
Mislim da mu se ne dopada, mislim da mu prija kao drugarica, za druženje i da mu se dopada, ne bi priznao. Što se Jelene tiče, da Marko nema ovu priču sa mnom, mislim da bi bila sa njim, Marko je lep muškarac, njega devojke vole - objasnila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'