AKTUELNO

Nije želeo da ga gleda tužnog!

Gagi Đogani je primetio da je Bora Santana neraspoložen pred večerašnju žurku, a Santana se požalio na stanje svoje karijere. Šoumen je istakao da misli da nije dovoljno uradio za godine koje ima, a Gagi je odlučio da mu pružI savet.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraju sve kockice da ti se poklope, nekome kreće karijera od dvadesete godine, nekome od tridesete... Nikad ne znaš. Luna je izašla iz keca kao poražena, jeste bila druga, ali je izašla poražena. Vratila se u dvojku i video si šta je napravila. Htela je da se vrati, da ispravi stvari, nije uopšte razmišljala o karijeri muzičkoj, sve do "Zadrugovizije", tada joj se upalila lampica... A da nije ušla u "Zadrugu", možda nikad ne bi... Ja sam joj pre pričao, ona je htela da piše knjige i da bude blogerka. Ja sam stao kad sam se razveo od Anabele, a moj Đole je nastavio, on sad ima 59 godina, radi i dalje, sad mu ide bolje nego devedesetih. Mile Kitić, Aca Lukas, nikad jači... Nemoj da padaš u bedak zbog toga. To su srećne okolnosti, tako se kaže, koje ti se dese... - savetovao je Gagi Boru, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav sam ja bio, a kakav sam sad. Vratio sam se u normalu. Porodica okej, tu sam... Luna mi je postala balkanska zvezda, ima karijeru, ja sam srećan. Ja sam zbog toga srećan. Malo sam poradio i na mentalnom zdravlju, ulazio na Jutjub, slušao... Na tome sam dosta poradio, to mi je pomoglo dosta. Zato ja to gledam tako... Kakve su ti misli, takav ti je život. Ti ne znaš šta je problem... - poručio je Đogani.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Gagi Đogani

#Zadruga 3

'