AKTUELNO

Otvorila dušu Zorici.

Ovog popodneva Iva Grgurić imala je žestoku svađu sa svojim nekadašnjim dečkom Stefanom Karićem zbog oralnog zadovoljavanja. Tom prilikom pale su i teške reči, a svađu možete pogledati ukoliko kliknete ispod.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega Iva je razgovarala sa Zoricom Marković, kojoj je ispričala svoju stranu priče prekida odnosa sa Stefanom Karićem, a dotakle su se i ove situacije od danas.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeli smo da ležemo kao brat i sestra. Sve nas je samo odaljavalo. Ja sam to videla, ja sam morala to da pazim šta da pričam, a sa druge strane ja sam njega huškala. Sve je to njega gušilo i to nas je udaljavalo, nismo imali komunikaciju, ništa... Ja sam u tom momentu došla do šanka, on je pričao sa Mićom, ja sam rekla: "Slušaj, možda je bolje da se raziđemo". Mislim da je i tu isto poludeo. Nakon toga nismo razgovarali o pomirenju, ali ti kažem, opet... On ne zna šta radi, ovo je verovatno iz nekog revolta. O tome nikada nisam pričala dok nije došlo pitanje da je on pričao sa Mićom o tome - pričala je Iva i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

To je za muškarca katastrofa, ali je meni to izletelo. Ja sam mu rekla da mi je žao, on je rekao da mu je to katastrofa. Ja sam rekla da bih volela da imam komunikaciju sa njim, on je rekao da se kanalimo međusobno. Malo smo napravili retrospektivu našeg odnosa, dok opet, bio je pretres i mi smo se zakačili kad je on meni došao s nekom doskočicom. On svaki put ima potrebu da dobaci nešto tokom mog izlaganja, ja sam rekla: "Zašto se ti javljaš", i onda je njemu pala klapna. Spreman je na sve. Ja sam rekla da neću potezati tu temu, jer mi je tema jako ozbiljna - govorila je Iva, dok ju je Zorica pažljivo slušala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'