AKTUELNO

Nije bila previše raspoložena za komentarisanje ove priče.

Voditelj Milan Milošević je postavio i naredno pitanje koje je bilo upućeno Ivi Grgurić, a ono je glasilo: "Je l' nisi razmislila da te Stefan namerno stavio u izolaciju sa Filipom da bi mu dokazala suprotno od onoga što je on mislio. Tačno je znao i za majicu i za sve što se videlo. Kako se nisi zapitala?"

Foto: TV Pink Printscreen

Šta to govori, da je njemu stalo i dalje do mene? Ne razumem. Imam svoju priču, tu sam sa Filipom, imam nešto. David ima priču sa Anom, svako zna svoju priču. Kad me je Stefan stavio u izolaciju sa Filipom, Milica mi je rekla da je hteo da me istestira da li ću biti sa Filipom, da mi to nije baš pametno. Samim tim mi je rekla da ne radim to. Mene nije zanimalo da li me Stefan testira, evidentne su bile emocije moje prema Filipu. Testira me i danas, dobacuje preko stola, prebacuje neke stvari, a mnoge druge stvari veće svojim prijateljima zataškava - rekla je Iva.
Rekao sam odmah kad sam ih stavio da se Iva zaljubila, da joj se svideo Filip, hteo sam da bude srećna, nisam imao cilj da je testiram, ne treba joj izolacija da bi to uradila - naveo je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'