AKTUELNO

Ana je podelila sa svima kako finansije kod njih funkcionišu.

Milionska publika, koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, i danas postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 3" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Da li je moguće da si takva slina i takav zavisnik da te žene izdržavaju i da ne smeš nikada ništa da kažeš ni kada te žene napadaju?- glasilo je pitanje za Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko nije izdržavao. Ja zarađujem, radim od 16. godine. Aleksandra je bila ta koja je upućena za te grupe, te uplate kada su bile, ja sam bio u Americi. Ja ne uzimam od Ane pare, sve sam sebi plaćam. Moja greška je što sam dozvolio da me osobe poput Miljane i Marije vređaju. Ja nisam mačo men, u našoj vezi nema moje, tvoje - rekao je David.
Ja znam njihovu celu priču, za posao. Ja sam Anu odmah pitala. Mislim da su Anine pare Anine, a Davidove njegove. Mislim da sada David treba da kaže da zajedno troše pare - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svoj honorar potrošila za četiri, pet dana. David je plaćao moj auto, stan, kupovao mi je garderobu. Ja sam uzimala od Davida pare. Sve pare koje sam zaradila potrošila sam na garderobu, to je moja bolest. Sve sam sp*čkala za garderobu. Ja dajem pare mom bratu, mami, svima. Ja ne umem pare da čuvam. David od mene nije dinara uzeo. Njegove pare sam trošila ja - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'