AKTUELNO

Žestoko je bilo!

Razgovor Edisa Fetića, Mensura Ajdarpašića, Milice Kemez, Zorice Marković i Dragane Mitar imali su priliku da pogledaju danas ukućani tokom emisije "Gledanje snimaka". Oni su tada govorili o bezuslovnoj ljubavi, a Fetić je istakao da mu je u životu i ljubavi najbolje kada plaća papirom.

Foto: TV Pink Printscreen

Neku priču su potegli Mensur i Edo. Nisam htela da se upuštam u ovo. Ne znam ni kako je počela priča i šta je bila tema. Kada sam Eda upoznala ja nisam proveravala njegov račun u banci, niti sam mu tražila da mu kažem koliko zarađuje. Čak u vreme našeg zabavljanja, ja sam vozila bolji auto od njega. Niti mi je nešto kupovao, niti sam tražila. On zna kakava sam ja. On meni ništa nije kupio da bih ga ja volela - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da je kupljena za ceo život - dobacila je Miljana.
Ovde u klipu nije priča da li je Edov, Zilhin ili Sinišin novac. Ovde se jasno vidi. Mensur iznosi svoj stav u vezi Dragane, Edo po ko zna koji put ćuti - izjavio je Đedović.
Ja ovde nijedno nisam rekao: "Ja sam Draganu kupio papirom", ona je kupljena do kraja života. Početak ovog klipa lepo govori. - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi! "Mogu da kupujem automobile, žene...", tako si rekao. Pričali ste o parama - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si: "Avione, kamione i žene". Mi znamo ko je Dragana. Ona nije sa tobom jer si ti lep, jer joj daješ pare. Ona je sa tobom zbog novca! Što se tiče Dragane, to je istina. Ona je upoređivala i Pavla... U kakvom autu je došao, ko je platio sladoled, ko je kupio jednu, drugo, treće... Rastruaš porodicu sa ženom zbog koje si rekao da je sa tobom zbog novca i koju su kupio papirima - govorila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'