AKTUELNO

Pala nova priznanja.

Posle emisije "Gledanje snimaka" nastavila se polemika o tome da li je Maja Marinković zaljubljena u Marka Janjuševića Janjuša koji je godinama u braku i kog kod kuće čeka supruga. Maja je nastavila da tvrdi da je sa Janjuševićem samo drugarica, ali joj Matora nije poverovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ja ispadam loša što sam to iznela? Znaš koliko je ljudi to reklo da si zaljubljena u njega? Ja nikada nisam rekla da si ti k*rva - rekla je Matora.
Ja njega volim kao čoveka... Ja njega gotivim jer je budala - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš pravo to da kažeš, ti misliš tako, ja mislim drugačije... Mislim da izbegavaš istinu. Prošle godine si za mene bila direktna. Tebi su tri ženske osobe rekle da si k*rva, a ja ti kažem da mislim da si zaljubljena u Janjuša i ti mene vređaš. Ti deluješ kao zaljubljena osoba, Majo. To je moje mišljenje i kraj priče - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, ne treba čovek da je napada. I da je istina i da nije, imaš pravo da kažeš. Ja ti Matora garantujem da nije zaljubljena u mene. Ja znam kako me voli. Veruj mi, nije zaljubljena u mene. I ja je mnogo volim. Nemoj da mi se obraća niko! Vi ste bolesne - pričao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'