AKTUELNO

Tresao se pab!

Po ko zna koji put Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić izazavali su opštu pometnju u rijalitiju novom svađom, Ajdarpašić je napravio svojoj devojci još jednu ljubomornu scenu zbog koje je ona odlepila, te izostala iz emisije "Nominacije".

Ajdarpašić je zamerio svojoj devojci što mu tera intat, ali i što je zbog nje prekršio zakletvu u rođenog brata da se sa njom više neće miriti.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko puta sam se ja zaklela u brata da neću da se mirim sa tobom, pa sam se pomirila, ti ovde mene uništavaš - plakala je Mina.
Rekao sam ti 100 puta da ćeš me rasturiti sa inatom. Kažem ti za pesmu, a ti mi kažeš da si to radila iz inata. Zašto si mi uradila ovo za brata, zabolelo me je Mina. Namerno si iskoristila to odmah, za najmanju sitnicu si mi vratila - govorio je Mensur.
Misliš li da je meni lako kada ti meni prebacuješ. Tebe je uništio moj inat, a mene uništava to što ti meni svaki dan govoriš. Uništena sam, odlepila sam, to nisam više ja. Neću ni rođendan da slavim! Mama, ne šalji mi ništa. Nećemo imati nikakvu više komunikaciju, nikad više - govorila je Vrbaški.
Zbog čega? Šta sam ti ja toliko loše napravio. Izvinjavam ti se za sve, nam potrebe da ti otkazuješ rođendan zbog mene. Ispoštovaću te sa rođendanom, nema potrebe da plačeš i da se tako ponašaš - rekao je Mensi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekog perioda ćutnje, Mensur se ponovo obratio Mini, a onda je izletela iz paba.

Ja sam preterao, previše sam te ja verovatno pritisnuo. Gušio sam te, znam, sama mi kažeš. Samo da ti objasnim jednu stvar, ja tebe volim isto kao što ti mene voliš. Gledaj me kada ti pričam, pogledaj me! Samo me pogledaj da ti kažem nešto. Ja samo želim da se raziđemo normalno, neću ti terati inat, neću te povređivati, niti ti se svetiti -
Neću da se odvojm od tebe. neću da mi objašnjavaš ništa - rekla je Mina, pa istrčala iz paba.

Nakon što se ponovo vratila u pab, Mina je isterala Mensura ne želeći da razgovara sa njim, par na kraju završio u suzama.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'