AKTUELNO

Stefanov otac će im ovo zameriti i imati spreman odgovor!

Predstavnica sedme sile imala je pitanje za Anu Korać u večerašnjoj emisiji "Pitanje novinara".

Zbog čega ste ti i Stefan lagali da ništa niste imali - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam došla, nikada ne bih prva ništa iznosila, niti pričala sa kim sam bila. David je to znao, pomenula sam mu kada je izašlo na portalu. Nikad ne bih potegla tu temu, kada je bilo prvo pitanje, on je rekao da nikada nismo bili zajedno, ništa loše nismo uradili, niti je ružno što smo bili zajedno. Nije bilo potrebe da krijemo, ružan mi je način na koji je on rekao, mogao je da kaže odmah tada. Baš je bilo ružno, pričao je tri, četiri priče. Poslednji klip je bio baš ružan. Svakako bi se saznalo. Kada je Osman ono izjavio, on je rekao da sam se više puta videla sa Stefanom tamo i da me je video. Oko toga smo se David i ja raspravljali, jer je mislio da sam nešto slagala. Ja sam bila samo jednom kod Stefana - istakla je Ana.
Ja sam bio inicijator koji joj je govorio da treba da kaže. Na veoma ružan način je to rečeno, bili su u pripitom stanju. Videlo se da Stefan nije govorio to kroz šalu, to je priznanje kroz osmeh, kao da ismevaš to kroz osmeh. Ispalo je glupavao, pričao je jedno, pa drugo, pa treće, ispalo je mnogo ružno, ja nemam šta tu da se mešam, ako nisu hteli da kažu, a smatrao sam da je trebalo... - dodao je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi sve vreme pratimo vaš odnos. Videlo se da nisi znao za to - dodala je novinarka.
Neke stvari nisam mogao da iznesem, ja sam pričao pre "Zadruge" sa Osmanom, Ana mi ne da da skačem, da iznesem mišljenje. Ako hoću da imam raspravu, zamolio sam je da me pusti da kažem šta hoću da kažem. To mi stvara nervozu. Znao sam, nego sam držao u sebi, ispao sam paćenik. Bio sam upućen u celu priču, zato sam se ponašao tako, bio sam juče nervozan ceo dan - odgovorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ga juče nisam pustila, jer su oni malo popili - ubacila se Ana, a onda je ustao Stefan Karić:
Nikad u životu nisam ni za jednu devojku rekao da sam imao nešto sa njom. Sve čuvam za sebe. U ovoj priči nisam kriv, sada ispadam ne znam ni ja kakav - pričao je Stefan.
Ružan je način na koji si to rekao - dobacio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam znao da ti znaš, pitao bih te da li da kažem. Ja sam zbog tebe ovde negirao. Ne želim da budem uzrok nečije svađe, ne znam kako bi ti to prihvatio. Ako si ti znao, trebalo je da mi kažeš, a ne da se ja suprotstavljam sa svojim ocem - pričao je Stefan.
A što je Osman morao to, ja sam sa njim rešio priču napolju, on opet. I za Jelenu je svašta pričao - ubacio se Dragojević.
On to voli, nema dlake na jeziku. Ne želim da mi se pominje otac i da se uvlači u priče. Ja sam hteo da je zaštitim. Ja sam bio slobodan, Ana je bila slobodna. Ja nisam sebe čuvao - odgovorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi sam zamerio način na koji si rekao i što si ubacio Janjuša tu - zamerio je David.
Upetljao sam se u svoje laži i nisam hteo da gazim očevu reč. Čovek me je izdao, ja sam mu rekao jednu reč. On je to uradio zbog rijalitija, možda je mislio da me nema nigde - odgovorio je Stefan.
Problem je što sve čuvaš u sebi i kažeš kad se napiješ - rekao mu je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu ui nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'