AKTUELNO

Gagi bez dlake na jeziku izneo šta se dešavalo nakon "Zadruge 2".

"Rekao si u jednom trenutku da je Luna pobegla od svoje majke i da Anabela radi na štetu svojoj ćerki. Šta Anabela radi na Luninu štetu?"- glasilo je pitanje koje su predstavnici sedme sile postavili Gagiju Đoganiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao ništa za Anabelu, generalno je veliki pritisak na njih napolju. Anabela nema nikakve veze sa njihovim raskidom, ona je bila uz Marka i Lunu, sate je provodila sa njima. Generalno je bio veliki pritisak sa društvenih mrež, oni su mnogo uticali na njihovu vezu, čak su odlučivali hoće li ići u Egipat ili u Crnu Goru na more, to su tolike budalaštine. Krug ljudi sa kojima se Lune druži najviše utiče, oni 60% utiču da njihova veza ne funkcioniše, osetio sam to na svojoj koži kada sam je pratio od kuće. Zaista, ja sam upoznao Marka kada su izašli, zgotivio sam ga. Anebela nije imala nikakve veze sa njihovim raskidom, ona je bila sa njima non-stop. Jeste da u početku nije bila za njihovu vezu, ali je vremenom prihvatila. Ja kao roditelj mogu da kažem svoje mišljenje, a na njoj je da odluči. Kada sam ušao, nisam hteo da spominjem imena. Moram da kažem da je moje dete u nekim situacijama naivna, ona povlači neke poteze koji je koštaju. Njen ulazak ovde je mač sa dve kočnice, videćemo da li će joj doneti dobro, ili loše - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram samo da navedem jednu situaciju, ja odem na nastup, neke žene šalju Marku fotografije sa mog nastupa i govore mu da ja njega varam, da mi završimo u sobi nakon nastipa. Takođe, meni šalju fotografije da je Marko zagrlio neku hostesu, do te mere to ide. Jednostavno, veliki je pritisak, svi imaju pravo da se mešaju u naš odnos - objašnjavala je Luna.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'