AKTUELNO

Ne prestaju sa svađama!

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja novinara" bilo je postavljeno Mensuru Ajdarpašiću, a postavio ga je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Zakleo si se u rođenog brata da nećeš biti sa Minom, a pomirio si se sa njom - prokomentarisao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokačili smo se nešto, kao što se kačimo svaki dan, to nam je postalo normalno. Opet neki njen inat. Ona pesma što je posvetila Tomoviću, onda smo se raspravljali. Rekla da se ne seća, pa smo se prepucavali, ja sam hteo da preležim to. Ona kaže: "I dalje stoji posveta!". Ja sam se iznervirao, iako sam znao da je inat. Poludeo sam, rekao joj nešto, onda smo ušli u raspravu, rekla da ću to morati da objasnim njenoj majci, rekla da joj se ne obraćam, onda sam se ja zakleo u brata da neću da se miri, rekao da ne prilazi do kraja. Ona počinje tu da plače, govori mi da nije mislila tako, ja odlazim, ona konstantno ide na mene, a ja sam slab na nju. Pošto je volim, pomirim se sa njom. Mene je ovde ljubav pokidala. To je prelomilo preko toga. Pomirili smo se, a bilo mi je muka što sam se zakleo. Osećao sam se loše i glava me je zabolela - krenuo Mensur, pa nastavio:
Opet sam joj prebacio nešto od pre, samo da bih video da li će joj proraditi inat. Nisam hteo da se pomirim, ali nisam mogao da je gledam da histeriše, ide joj rođendan. Opet sam mislio više na nju, nego na sebe. Ne kažem da sam cvet, ali nije način taj inat... To se ne radi tako, udarila me nakon toga gde me najviše boli. Odmah je iskoristila protiv mene. Rešili smo, ja sam prešao preko toga - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod vas kao da istovremeno vlada i ljubav i mržnja. Kao da ne znate da kanališete te emocije - prokomentarisao je Darko.
Kod mene postoji ljubav i bes, kod nje ljubav, mržnja i inat. Pre će da nas uništi to sa njene strane, nego ovo moje. Šta meni taj inat donosi? - dodao je Mensur.
Šta si to tačno pretio u krevetu, a tiče se tvog brata, pa je ona eksplodirala? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bitno šta je, sve je to bezopasno. Naše svađe najviše dolaze do toga, na kraju sam pukla zbog sitnice. Ne vidim ništa loše u tome. On treba da shvati da sam to ja, ja nemam lošu nameru u tome. Juče je došlo do tih stvari, meni nije bilo dobro u pabu, ja sam se gušila u suzama, osetila se katastrofa, onako kako se on oseti kada ga uvredim. Ja sam neko ko uvek tera svoj inat, to je nekontrolisani inat, ne znam kako da smanjim to, te zamerke mi se nagomilaju i ja eksplodiram. Ali evo, danas se ceo dan nismo posvađali. Juče mi je došlo da izađem iz kože. Mislim da sada vidi koliko ga volim - istakla je Mina.

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'