AKTUELNO

Nije štedela reči!

Nakon Maje Marinković, koja je pričala o podeli budžeta Lune Đogani i Marku Đedoviću, voditelj Milan Milošević podigao je Baneta Čolaka, koji se javio za reč.

Ja se baš sećam kad je bilo ono za Sanija, tada je Đedović komentarisao, a onda je Saška ustajala da vređa Gagija, a Đedović je dobacio (za Gagija) da osobama sa psihičkim poremećajem nije mesto u rijalitiju, tako nešto. Meni je zapamtio neke stvari, a ovim ljudima koji su ga vređali ne. Što se tiče toga da je Gagi koristoljubiv, što se mene tiče, to nikada nije bio, uvek podeli - ispričao je Bane, a potom je ustala Ivana Šopić:

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam rekla da je Luna željna da bude prva, to sam i mislila, ali nisam je ja stavila u ovu novu trojku, nego njen dečko. Nikada možda to ne bih rekla da Jelena nije moja drugarica. Nisam ja kriva što je ona došla ovde da prekine Jelenin i Markov odnos, nisam je ja stavila u tu trojku. Ja smatram da ona zaslužuje bolje od toga da opet ulazi da se bori za ljubav. Luna nije tip osobe koja može da se druži sa nekim ko bi rekao te kritike u lice - ispričala je Ivana Šopić.
Što se tiče Ivane, ne mogu da kažem da nije uticala svađa sa Markom na mene, naravno da to utiče, kao što sam i Mlađi zamerila neke stvari danas. I te kako je uticala ta svađa na mene, možda sam to preskočila, i te kako sam imala drugačije mišljenje, da ćemo se družiti i skontati. Mislila sam da je htela da me prozove za "Zadrugu 1", ja sam tako to shvatila - ispričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikako, mislim da treba da dozvoliš sebi da se bore za tebe muškarci, pa makar te nazivali k*rvom, nego da budeš paćenica. Mislim da će jednog dana shvatiti šta sam htela da kažem i da sam bila u pravu - dodala je Šopićeva.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'