AKTUELNO

Ovo ju je rastužilo.

Mina Vrbaški tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričala je o problemu koji je ispao ranije danas tokom njenog rođendana. Mensur Ajdarpašić napravio je problem i tako Mini upropastio divan dan. Mina se dotakla i čestitke koju je dobila od majke Ivane.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas mi se Luna nasmejala u trenutku kada sam ti ja namignula. On je meni rekao: "Kome ti namiguješ?", pogledao je i video Ivanu Šopić. Nažalost, dozvolola sam mu to. Mislim da je to bilo bespotreno. Zato sam ostatak rođendana presedela i čekala kraj. Mama mi je po prvi put napisala sve, nije htela nikog da vređa, krivo mi je što mi je neke stvari napisala da nije mene slepu rodila, niti je mene našla na đubrištu... To mi je baš teško palo - govorila je Mina, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da ne može da gleda kako se ja nekom pravdam. Ja kada sam njemu rekla da mi je mama prenela da se oseća jako loše i da joj nije dobro i da smo on i ja krivi za to, on je meni rekao: "Ti si kriva za sve to". Ne smatram da sam kriva za sve. I sada mi je teško što pričam o tome, ja sam ovde mnoge stvari priznala. Ja se sa tim borim i to je moja greška. Mama je rekla da je više ne izneresuju neke stvari. Krvio mi je što je rekla, kada je to njeno zdravstveno stanje u pitanju, ona je eptileptičar i ne znam da li ima te neke napade - govorila je Mina u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima! Mislim, izvini... Ja sam joj rekla kada sam ušla. Mene je njena majka zamolila da joj prenesem i da budem surova. Da joj kažem da joj je jako loše. Izvini Mina - povikala je Luna, što je Mini teško palo, pa je otišla do kupatila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znala da je imala napade. Ti napadi su joj prestali prošle godine, neke stvari su manje uticale na nju - rekla je Mina nakon svega.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'