AKTUELNO

Hoće li izgladiti odnose?

Nakon završetka "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", Miljana Kulić je pokušala da natera Nikolu Orozovića da priča sa Branislavom Radonićem Brendonom.

Normalno porazgovarajte i to je to. Ne praviš ti, Brendone, gej priču. Nego on. Brendon je rijaliti zvezda, treba da ti imponuje što ti daje na značaju. Okej, šalila sam se, nisi gej, sedi i popričaj sa čovekom normalno - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da svako gleda tvoje telo. Mene tvoje telo ne impresionira. Ja imam devojku Barbaru koja studira ratnu medicinu u Americi - rekao je Brendon Orozoviću.
Ali ne idi onda za muškarcima. Ja odem u radionicu, ti odeš u radionicu. Odem u pab, ti dođeš u pab - uzvratio je Orozović.
Ja to radim zbog performansa. Ti si utripovao da ja te uhodim po kući i da te gledam kad se presvlačiš - rekao je Radonić.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kad uđem u ormar, ti dođeš - nastavio je Nikola.
Arogantan si, digneš nos kao neka devojka i ideš po kući. Ja tebe nikad nisam vređao - pričao je Brendon.
Šta mi treba da me pitaju ovde da li se ložim na muškarce? Tebi prija kad te povezuju sa muškarcima - odgovorio je Orozović.

Njih dvojica su nastavili da vrte priču u krug, a došla je i Zorica Marković, koja je stala na Brendonovu stranu i objasnila Orozoviću njegovo ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'