AKTUELNO

Nova svađa emotivnih partnera!

Još jedno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Mini Vrbaški: "Zašto pričaš zadrugarima jednu priču, a Mensuru drugu. Mi smo svedoci da u svakoj svađi ti prva prilaziš Mensuru da se pomirite, a zadrugarima tvrdiš da se hladiš i da si sa njim iz sažaljenja?"

Foto: TV Pink Printscreen

Čak sam i Matoroj rekla da nisam sa njim iz sažaljenja, da ja njega volim. Nikome nisam rekla da ne znam kako da ga se otarasim. Kada se posvađamo, tada ni sama ne znam šta pričam. Ja sam stvarno njega zavolela. Rekla sam Dragani da sam ga ja mnogo zavolela, da ne znam kako da ga smirim. Naravno ja sam ispala zla, napravila sam to od njega. Nemam komentar - rekla je Mina i izrevoltirano sela.
Ja ne znam šta ona govori i priča sa drugim zadrugarima. Ni sa kim joj ne branim da se druži, imam pravo da zamerim šta mi smeta u tom odnosu. A to da mene neko treba da žali, ili da me se otarasi, nisam ja neki balavac, koga neko treba da se otarasi. Ja znam da se jesam previše zaljubio, ako neko misli da sam ja neko smeće koga neko treba da se otarasi. to je velika greška. Ona samo treba da dođe i da mi kaže - objasnio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Matoroj sam rekla da ni sa kim ne bih mogla da budem iz sažaljenja, ali sam rekla da mi je žao kada ga vidim onakvog. Jesam rekla Lepo Miću da ne znam gde naša veza vodi, ali rekla sam to i Mensuru. Rekla sam za stolom da me hlade svađe, da se distanciram od njega u tim situacijama. Sinoć sam rekla na na kontu mamine poruke, da mi je on ovde preči nego neko ko mi je napolju, tu sam mnogo pogrešila. Da sam htela da se otarasim nekoga, to bih odavno uradila. Trebalo je da kažem da se udaljavam, a ne hladim, pogrešno sam se izrazila - rekla je Vrbaški.
Ne mogu da verujem šta ona izgovara, kada ja nisam tu - bio je ljut Ajdarpašić.

Nakon ovoga Mina i Mensur su se posvađali i u kupatilu. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'