AKTUELNO

Janjuš je imao ovo da im poruči.

"Ako Luna nije sebi smela da dopusti da pređe Marku preko druženja sa Jelenom, da li Janjuševa žena treba da dopusti sebi da pređe preko druženja sa tobom i Majom Marinković?" - glasilo je pitanje za Ivanu Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da odgovaram. Mislim da je jako ružno to da radim. Oni imaju svoj odnos i ne bih se u to mešala. Ja da sam na Luninom mestu, ne bih prešla. Ja da sam na mestu te žene, ne bih prešla, ali svi smo mi različiti. Ja ne bih prešla. Tu sam ispala glupa, jedino. Nikada nisam priznala da sam zaljubljena, nego da postoje obostrane simpatije - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta bih dodao, ona uglavnom radi te stvari, pa prebacuje to ljudima. Ispala je paćenica kada je Janjuš u pitanju, nazvala je Lunu paćenicom. Govorila si čoveku da si zaljubljena u njega. Ispadaš paćenica i prema Stefanu Kariću - rekao je Marko, Ivani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne radim ništa loše. Janjuš je moj prijatelj, dobro drug... Ja ne mogu da priznam nešto što ne osećam. Ja imam pravo da se družim sa svim učesnicima. Ja nikoga nisam ugrozila - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako kažem da su se stvorile simpatije, a ti kažeš da sam zaljubljena u njega, onda tako kanališ i svog najboljeg druga kom je danas rođendan - govorila je Ivana, Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što nisam sa svojom ženom i ćerkom, za rođendan. Šopićkino izlaganje me ne zanima totalno. Ja znam da 50 posto devojaka bi ovde volelo da se druži sa mnom i svaka bi bila povezivana. Ja znam koga volim, ko me čeka i kome se vraćam. Ja znam da ovde neću imati s*ks - oglasio se i Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'