AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Još jedno pitanje gledalaca bilo je upućeno Mesnuru Ajdarpašiću: "Da li si video koliko je Marko dobar, jedini ti je on dao hranu, a ti si ljubomorisao na Marka?"

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino sam sa Markom pričao o nekim stvarima, on i ja imamo top komunikaciju. Nije u muškaricima nikada problem. Mina je pogledala Marka, kako ga je pogledala, možda ga je pogledala drugarski. Večito se meni ljudi smeju, govore mi da porešno vidim stvari. Nas dvojica smo već raskristili to u pabu - objasnio je Mensur.
Nisam gledala Miljkovića sa požudom. Sinoć sam stavila mat karmin, oblizivala sam usne. Ispalo je kao da sam ga posmatrala sa požudom, ali to zaista nije tako - objasnila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

On je više puta priznao da je ljubomorna, on u nju nema poverenja. Sa Minom ovde tri godine imam strogo prijateljski odnos, gledam je ovde kao mladu devojku. Stvarno je previše ljubomoran, mora nekada da bolje sagleda situaciju - istakao je Miljković.
On je meni rekao nešto iz privatnog života, što mu je bilo mnogo teško, nećemo nikada izneti. Jako mi je krivo zbog toga, zato mi je jasno zašto on u mene nema poverenja ni u mene, ni u druge žene - objasnila je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'