AKTUELNO

Netrpeljivost eskalirala nakon rođendanske žurke!

Iako su danima bile u dobrim odnosima, Luna Đogani je napokon rekla Jeleni šta misli o njoj i šta joj smeta, a kako tvrdi, na žurki je primetila Jelenine signale upućene Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću sada da pričam kao da sam pijana, a nisam popila alkohol. Ja sam malo popila, ali ću da govorim iskreno - govorila je Luna, a mnogi su prokomentarisali da imitira Jelenu Pešić.
Jedno je kako priča osoba koja je pijana, a drugačije kada je neko zaljubljen - dodala je Đoganijeva.
Da li sam se nasmejala ili bila mrtva ozbiljna, izvinjavam se Luni ako sam joj nešto loše uradila. Jednostavno, umorila sam se od toga da se pravdam da se meni Marko ne dopada. Jedini razlog zbog čega ću ostati suzdržana prema Luni je zbog Gagija, Luna se prvi put ovako ponaša - prokomentarisala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se ponašaš na jedan način kada si trezna, a drugačije kada si pijana. Jednostavno sam primetila to nešto danas prema Marku, što mi je zasmetalo. Nemam problem da se družim sa Markovim drugaricama. Veliki šefe, unesite više alkohola, da bi ljudi više govorili istinu - rekla je Đoganijeva.
Ja prema Marku i dalje imam poštovanje, ako ti je pravim problem u trenutnoj vezi, skloniću se - dodala je Jelena.
Ja ću svoju komunikaciju sa Pešićevom da smanjim na minumum, iz poštovanja prema Luni. Jednostavno, trebaće joj neko vreme da joj nacrtamo da smo Jelena i ja samo prijatelji - odlučio je Marko.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'