AKTUELNO

Fetić nažalost nije obratio pažnju na ono što je Janjuš rekao u emisiji uživo.

U okviru emisije "Sprrrdnja" Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš imaju i pisma za zadrugare. Nakon pisma koje je navodno poslao Osman Karić, Janjuš je pročitao lažno pismo porodice Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo, ovo je jedino pravo pismo, da znaš da te volimo kao i do sada, da je ceo Pazar uz tebe, kao i uz našu dragu Draganicu. Gledamo vas 69 puta dnevno. Budite srećni i nemoj da joj zameraš što te je prevarila na TV-u pred tolikim narodom. Prešao si preko Paje, možeš i preko Vlaje. Treba svi zajedno da se družite, onako kako vi već znate. Zilha je odlično, skupila je preko 40.000 pratilaca na Instagramu. Nikada poznatiji niste bili. I ona vas podržava i vodi tvoj Instagram. Volim te puno i sa tobom smo do kraja. P.S.: Nemoj da ti pune glavu da naša Draganica hoće da te iskoristi za stan - stajalo je u pismu koje je navodno stiglo na adresu radio emisije "Sprrrdnja".

Foto: TV Pink Printscreen

Edo nije obratio pažnju na pismo koje je bilo njemu upućeno jer se u tom trenutku raspravljao sa svojom bivšom devojkom Draganom Mitar.

Detaljnije o tome pogledajte u snimku u nastavku.

Autor: J.V.

#Edis Edo Fetić

#Marko Janjušević Janjuš

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

#emisija

'