AKTUELNO

Večeras doneli odluku da je precrtaju!

Zadrugari večeras biraju između ovonedeljnih potrčaka Miljane Kulić i Lazar Čolića Zola, a jedno od njih dvoje će poslati u izolaciju, na korak do izbacivanja.

Nekoliko zadrugara ustalo je za crnom stolom, kako bi uputili negativne komentare na račun Miljaninog učešća u rijalitiju "Zadruga".

Miljana i Zola su jedni od retkih osoba sa kojima ovde nemam kontakt. Zanimljivo mi je kada uvredi ovde za stolom, a onda nakon toga se izvinjava kao neko dete. Miljana, Bane i ja smo jedno jutro imali razgovor u wc-u, govorila mi je da nas podržava, da se ne pecam za stolom. Sa druge strane mi je došao Bane i rekao da mu je Miljana rekla da je mnogo bolji kada je sam, nego kada je u vezi. To me je baš povredilo. Ne mogu sada da opravdam neke njene postupke, jer je eto takva. Ja razumem Miljanu, ali prosto takve ljude ovde više ne mogu da oprostim. Nas dve možemo da imamo normalnu komunikaciju, ali sam rešila da joj više ne opraštam. Što se tiče Zole, nemam puno toga da kažem, za jednog jako dobrog druga (Bane) si rekao za vreme žurke da je stipsa - rekla je Ivana Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti želiš sada svom dečku sa se dodvoravaš, pa iz tog razloga govoriš ovo za žurku - rekao je Zola.
Nemam ja potrebe Banetu da se dodvoravam. U svakom slučaju mislim da si bolja osoba od Miljane, čuvam tebe, šaljem nju u izolaciju - dodala je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Ivaninog izlaganja, Tara Simov je tvrdila da je potpuno drugačije mišljenje imala o Kulićevoj pre ulaska u rijaliti.

Miljana mi je bila ultra zabavna napolju, čak sam i glasala za nju. Međutim, napolju nisam znala za njene žute minute. Naš prvi konflikt je bio u situaciji sa Stefanom, to veče je mogla da mi kaže bilo šta, mogla je da se uhvati za bilo šta drugo. Ne mogu da imam dobar odnos sa osobom koja me izvređa na najgori način, vređala si i Anu Korać, ni to ti neću oprostiti. Nakon tog konflikta, nastavila si da pričaš loše stvari o meni. Ništa joj nisam oprostila, niti zaboravila. Prema meni nije mnogo loša, sem kada je vređala moje prijatelje. Što se tiče Zole, mi smo imali sitne konflikte, otkako je raskrinuo sa Miljanom, upalio se, to mi je smetalo. Ne treba tebi niko da bi bio interesantan, smatram da si se pomirio sa Miljanom jer si bio podignut. Nominujem Miljanu, sačuvaću Zolu - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Bane Čolak nije bio blagonaklon prema Kulićevoj.

Zola se meni pokao kao drug, sve što sam imao da mu zamerim uradio sam to javno. Što se tiče Miljaninog i njegovog odnosa neću komentarisati, jer ni on ne komentariše moje, već me odvede sa stane. Mislim da je kvalitetan i dobar momak. Miljana i ja imamo odnos iz "Zadruge 1", u mnogo situacija mi je ispala drug, u više nije. Vređala me je jer sam branio Zolu, pale su teške reči i sa moje i sa njene strane. Često jedno govori za stolom, drugo van. Jako je kontradiktorna, ali ne shvatam je za ozbiljno. Od momenta kada me je prozvala za neke pare koje sam joj pozajmio, jako je ružno bilo što to kaže preko stola. Shvatio sam da ne želim više da joj opraštam, nemam više tolerancije prema njoj i tako će biti do kraja, vreme je da presečem. Šaljem nju, ostavljam Zolu - istakao je Čolak.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'