AKTUELNO

Svađama nikad kraja.

Dragana Mitar i Edis Fetić posvađali su se i tokom sastanka koji je bio ovog popodneva u Beloj kući. I dok su zadrugari iznosili svoje stavove i etikete o najglupljim osobama u "Zadruzi", Dragana i Edo su pričali o detaljima iz svojih privatnih života.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Edo je poručio Dragani da je imao srećan brak sa suprugom Zilhom, da je više brinuo o njoj nego o ženi. Mitrova je završila u suzama nakon svega, o onda se o Edisovom i Draganinom odnosu polemisalo za stolom, nakon čega je nastao još veći haos.

Po meni je najveća glupača ispala Dragana Mitar od druge sezone. Ona žena pravi drugi put istu grešku, nasela je na limunade i serenade ovog čoveka koji ništa istinito nije rekao. Sve je laž! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci šta sam slagao? Meni govoriš da lažem, a mora i ona da kaže šta... Sve... Postojala je indicija, ja sam pozvao ozbezbeđenje da je ne bih udario - skočio je Edo.
Ona je rekla da se vršio nasilje nad njom sedam dana pre nego što je ušla - umešao se Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka dokaže - rekao je Edo.
Ne, nego da smo imali svađu. Ja sam rekla da smo imali raspravu i svađu i da se poneo isto. On je mene uhvatio za ruku - oglasila se Dragana.
Tako je, ljubav i milovanje... - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada smo ona i ja imali ozbiljnu raspravu i zbog toga što ona laže, više neće biti sa mnom - rekao je Edo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'