AKTUELNO

Otkrila nove detalje o svom braku.

Tokom ove večeri Anabela Atijas je porazgovarala sa Markom Đedovićem o njenom bivšem suprugu Gagiju Đoganiju, sa kojim je danas imala okršaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je bio vidno agresivan, ispoljavao agresiju na stvarima, na sebi. To je bila neka opšta agresija, kod muškarca sa kojim je ona bila. Drugi tip je Marko koji poseduje pasivnu agresiju, ispiranje mozga, znači i jedan i drugi ispoljavaju agresiju. Ona je klasičan primer deteta koji je gledala takav model i formira model svog muškarca kao što je njegov otac. Svest je koči da ne dozvoljava fizičko nasilje nad njom, a podsvest joj traži to. Treba da ide kod psihijatra - pričao je Đedović
Neće da se leči. Ja idem kod psihijatra već godinama, raznim metodama se lečim - rekla je Anabela.
Tebi nema leka dok ne progovoriš. Luna je sve to gledala, njoj je ovo plitka voda na osnovu onog što je gledala. Ja sam rekao da si sigurno imala i suicidne ideje, da digne ruku na sebe, ali ne može zbog dece. On je danas pokazao da je zlostavljač, da te ubedi da si ti kriva što te zlostavlja - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se uvek izvinjavala... Od ovoga ništa ne bi bilo strašno da ja nisam prepoznala da on ovo podržava što ona radi. Njemu to ništa nije sramno. On se prošla godine javio i rekao da treba i žešće da je smiri, da je na majku histerična... Luna mi je rekla: "Što si došla", to nije moja Luna, moje dete bi me zagrlilo, poljubilo, ne sme od njega - potrvdila je Anabela.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'