AKTUELNO

Otvorila mu dušu.

Nakon razgovora sa Markom Đedovićem, Tara Simov je pozvala Mateju Matijevića, sa kim je popričala o situaciji koja potresa sve zadrugare, ali i reagion.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam imala nasilje u porodici, bila je samo žučnih svađa, nije bilo svađa, vređanja... Samo vike i dreke, mama našla dečka itd. Nije ništa bilo ružno, nije bilo ovoga. Oni su se svađali do moje 15. godine, razveli su se 2006. Nije bilo nasilnih stvari da meni to ostavi posledicu. Ali opet momenat u meni, mama i tata se svađaju, mama i tata se ne vole - krenula je da priča Tara.
Ja sam imao u široj porodici sličan primer, to je baš stresno za decu - nadovezao se Mateja.
Ovo što je Mića rekao, jedan odnos Luna ima sa tatom, jedan sa majkom. Tako i ja. Totalno dva različita. Sa majkom sam ono, zagrljaj, vezanija. A za tatu vezanija psihom. Roditelji moraju da imaju kočnicu. Ova situacija Anabela, momenat gde nasilničko ponašanje, agresija, ozbiljne povrede imala Anabela. Znaš ono kad podigneš glas na mene, to me podseti. Imam averziju. Odmah se sklanjam, postaje odbojnost kod mene. Moram da im kažem da prestanu, ne želim da ćutim - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ti to da im kažeš, baš će tebe da poslušaju - rekao je Mateja.
Ne želim da bude da sam čutala na ove stvari, kao kad je napravljen haos sa Tomovićem i Gagijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'