AKTUELNO

Ovo su savetovali Radonića.

Brendon i Jelena Pešić imaju poslednjih nekoliko dana zategnute odnose, a ove noći ona je završila i u suzama zbog ovog ukućanina nakon novih varnica. Kasnije, Luna Đogani, Gagi Đogani i Marko Miljković savetovali su Brendona da se ne svađa sa Jelenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Luna je ovom prilikom komentarisala Jelenu, sa kojom i nema preterano blisku komunikaciju zbog dečka Marka Miljkovića s obzirom na to da Marka i Jelenu prate glasine da bi bili u vezi da Đoganijeva nije ušla na imanje.

Malo si grub bio prema Jeleni, ja sam bio tu - rekao je Gagi, Brendonu.
Nemoj da se svađaš, stvarno je to ružno. Ona je devojka. Svakako, ako vidiš da plače, treba da staneš. Ona je devojka i treba da imaš granicu. Nemoj da radiš to, ako vidiš da plače. Ja neću da pričam o njoj. Neću da budem u toj priči - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravi mi spletke po kući - izjavio je Brendon.
Ja sam pitao nju: "Šta si rekla Brendonu, pa je takav prema tebi?", ona mi je rekla da si zaljubljen u Orozovića - dodao je Gagi.
Ja nisam to rekao što ona aludira za brata. Ona je mene prozivala ovih dana za baletsku školu, po svim segmentima pokušava da me ponizi. Ona pravi priču kako joj odgovara - rekao je Brendon.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'