AKTUELNO

Svađa majke i ćerke!

"Kako se osećaš kao neko ko je svim srcem branio ćerku u "Zadruzi 1 i 2", a sada ona više voli tatu?" - glasilo je pitanje za Anabelu Đogani.

Nikada mi nije bilo bitno da ja budem bitnija, svaki put sam ja gurala njih kod njega, jer on nije znao da pozove - govorila je Anabela, a Gagi je dodao:
Uvek si zvala mene, kada nisi umela da se izboriš sa njima.
Pa za šta ti služiš? U prvoj "Zadruzi" je većinu vremena Luna zvala moje ime, mi smo imale ludačku povezanost. Znam da sam je ovim ulaskom izgubila, ali šta da radim - rekla je Anabela.
Luna je stalno zvala tvoje ime, jer je uvek imala veliki strah od mame - ubacio se Gagi, kada je Luna poželela da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mamu zvala jer imamo ludačku povezanost, znala sam da joj nije dobro, bila sam u pravu. Bila sam ljubavnica na nacionalnoj televiziji, imala sam s*ks pred njegovom ženom, bila sam odvratna. Kada su me u vrtiću pitali koga više volim, uvek sam govorila da volim podjednako oba roditelja. Ja pokušavam čitav život da budem jednako dobra sa oba roditelja, ali uvek su bila ta neka bockanja, koga ja više volim. Mogu da funkcionišem i sa mamom i sa tatom, pa tako i sa Markom. Ja imam pojedničano dobar odnos i sa majkom i sa tatom, ali izgleda da ja moram da biram - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela se potom jadala da je primetila da je njena ćerka izbegava po velelepnom imanju.

Primetila sam da Luna beži od mene, mene to jako boli. Tvoj dečko je nahuškao grupe na mene - rekla je Anabela.
Istina je da bežim, ne mogu to više da slušam. Ne mogu da slušam ove teme i van stola. Ti si ušla sa tim stavom da sam ti ja neprijatelj. Ja sam ovde na tri strane, vas troje se ovde koljete. Ja sam svedok da je Marko napisao svojim grupama da ne ti ne pišu loše, meni je Marko pričao sve dobre o tebi. Ljuta si jer sam te slagala da sam se pomirila sa bivšim dečkom, deca roditelje lažu mnogo gore stvari - objasnila je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'