AKTUELNO

Da li će ovo smetati Đukiću.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 3", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Domaćin ove emisije je voditelj Milan Milošević.

Na narednom snimku prikazana je rasprava Ive Grgurić i Filipa Đukića zbog pesme koju je zadrugarka posvetila hrvatskom biznismenu Marijanu Šariću. Osim toga moglo se videti i koliko Filipu Đukiću smeta što Iva još uvek ima dobru komunikaciju sa bivšim dečkom Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Filip ljubomoran na Stefana, nego mu smetaju neke stvari. Zasmetalo mu je ono prskanje sa vodicom. Njemu kao da treba potvrda neka, a oboje znamo naše emocije. Ne znam zašto on hoće da mu to potvrdim rečima. On misli da on ispada jadnik. Pita me kako to Stefan i ja imamo komunikaciju. Filipu nije jasno kako ja olako prelazim oko ovoga Stefanu. Kako ja nakon strašnih reči mogu stupiti u komunikaciju sa Stefanom. Ja sam takva da tu ljutnju i netrpeljivost ne mogu držati u sebi - ispričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Grgurićeva je potom otkrila i da li je pričala da će ostati u kontaktu sa Stefanom i nakon rijalitija.

Kada smo bili u izolaciji mi smo pričali da ne želim da me po lošem pamti da ćemo ostati u komunikaciji, ali tada nije bila priča sa Filipom - rekla je Iva, a Karić je bio saglasan sa njenom pričom.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'