AKTUELNO

Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i dalje intrigira kako zadrugare, tako i gledaoce.

Stanarima Bele kuće ove noći prikazan je snimak noćnih poljubaca dvoje zadrugara, koje je Maja odmah poželela da opravda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo nije prvi put, mi se tako družimo. Poljubila sam ga u obraz i to je bilo sve. Zvao me je on da dođem... Svako ima pravo da tumači na neki način, na meni je da odgovorim. - rekla je Maja, a zatim je Milan Milošević upitao Janjuša da li lepše spava kada ga ona poljubi za laku noć.

- Kako kad! Ne znam šta da ti kažem... Sa Majom imam neki odnos, sa Jelenom drugačije... Ivanu sam odvajao od svih, ona mi je bila institucija, stojim iza toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ponovo imala potrebu da ukaže na razliku između svog i Ivaninog odnosa sa Janjušem i tom prilikom demantovala da je odlepila za njim.

- Demantujem, ona ima pravo da prizna. Oni se ovde vode nekom velikom inteligencijom, a vidim koliko su ispali inteligentni. Ja osuđujem postupke i kada se uradi nešto što ne bi smelo, a ja se družim sa njim jer mi prija kao osoba, ne radim ništa loše. Zašto bih ja priznala nešto što ne osećam?!

Nakon što ju je Janjuš nazvao institucijom, reč je dobila i Ivana Šopić koja ga je ishvalila na sva usta, iako je svojevremeno priznala da je on njena najveća životna greška.

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam rekla da je moja najveća životna greška, ne on kao osoba, već što sam dozvolila da se nekome toliko približim i da se rode simpatije. Žao mi je što smo dozvolili da to prijateljstvo ode malo dalje, u glavi. I dalje ga puno volim, jako mi je drag, imam najlepše mišljenje o njemu, iako su mi se neki njegovi postupci nisu dopali. Od prvog do poslednjeg dana znam da misli da sam institucija u odnosu na ostale, to može samo da mi imponuje i to je za mene uvek kompliment. Slažem se sa gledaocima da je Maja apsolutno zaljubljena, a da se on zeza, kao što je i rekao - da će praviti sprdnju u rijalitiju - rekla je Šopićeva, sa kojom je brzo u raspravu ušla i Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mene bi bilo sramota da upoređujem svoj odnos sa njegovim i njenim, naš je apsolutno samo drugarski odnos, a to što je njihov otišao u nekom kontra smeru, meni je žao, i to što je ispala glupa, ustala i priznala - zaključila je Maja, koja je potom pričala i o svojim navodnim emocijama prema Stefanu Kariću.

Autor: D.T.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

'