AKTUELNO

Otvoreno su porazgovarale o svemu.

Nakon emisije "Gledanje snimaka" Anabela Atijas i Jovana Tomić Matora su se osamile i povele ozbiljan razgovor o svom odnosu.

Naime, Matora i Anabela su zaratile zbog Lune Đogani, a Tomićeva je bila ogorčena na Atijasovu jer joj je uputila žestoke pretnje i rekla da će da je gepekuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se nijednog trenutka nismo muvale. Meni je Gagi dao poklon i ja sam razmišljala šta bismo mogle mi da Luni poklonimo. Ja da sam Matora iz "Zadruge 1", ja bih preskočila sada ogradu zbog tog Sanjinog bivšeg - rekla je Matora.
Ako ste vas dve rešile to, šta ja imam da se mešam. Što ja da se svađam. Ne volim da mi se ovakve stvari kače. Drugi ljudi su mi mnogo gore uradili od vas dve pa ih nisam vređala - pričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da se Anabela zaklela da nije uputila Matoroj pretnje, ona je rešila da zaborave na ovo i okrenu novi list.

Ja sam rekla Gastozu da ti prenese da ti ja nisam uputila te pretnje. To sam ja njemu zamerila, jer on meni nije hteo da se javi - pričala je Anabela.
Meni je Luna prenela to, rekao mi je Zoki da mi nisi uputila te pretnje. Tvoja najveća greška je što si dopustila da ja budem lažov i što sam morala da dam prepiske. Ja sam bila besna na nju (Lunu). Ja sam imala veoma ružnu sliku o tebi - pričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Anabela Atijas

#Jovana Tomić Matora

'