AKTUELNO

Đedović ga žestoko osudio.

Gagi Đogani i Anabela Atijas su nastavili da komentarišu svoj odnos, a Gagi je spomenuo i Andreja Atijasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ona nije srećna sa svojim mužem, Andrej izvini - naveo je Gagi.
Svi znaju kakav smo mi problem imali i što smo se razveli. On se prijavio na lečenje i izašao. Naša ljubav nikad nije prestala. Mesec dana pred moj ulazak u Zadrugu ja sam bila jako bolesna, on je došao i rekao: "Idemo da se lečiš". On je najbolji otac i najbolji očuh mojoj deci. Nina je plakala i govorila da ide da vidi Andrejka. On je to zaslužio. Volim ga najviše na svetu. Ljubav je prijateljstvo, ljubav je kad ti neko pomogne, kad ti kaže da se izboriš - rekla je Anabela.

Zatim je Darko Tanasijević upitao Marka Đedovića da iznese mišljenje o svemu.

Ovo su ozbiljne stvari, koje mogu da edukuju ljude. Ovo ste sve znali, šuškalo se, ali niko nije imao potvrdu od Anabele, ona nije nikad o tome pričala. Kod Gagijevih izlaganja ima mnogo kontradiktornosti. Meni nije smešno kad priča neko ko je trpeo zlostavljanje - naveo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću samo da ćutim. Ne možeš da kažeš da voliš nakoga i da ga tučeš, da ga mrcvariš. Neću da pustim dete da kaže da me voliš, što ne kaže nešto lepo za svoju majku. Meni ne prija da ona kaže kako je to ljubav, to je dno dna - rekla je Anabela.
Samo hejt! Pusti dete da kaže nešto lepo - naveo je Gagi.
Gagi je dao potvrdu, rekao je da se to nasilje desilo na putu. Kaže: "A što sam te udario, šta si ti rekla?", to je tipičan model ponašanja, a njen je tipičan model ponašanja žrtve. Postoje sumnje da je postojalo nasilje, on kaže: "Ti si se meni izvinjavala". Ti se nisi promenio - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je šutnula i udarila flašom Marka, nema pravo, ja sam to godinama doživljavao. Ja je nisam prebijao, upozoravao sam je, govorio sam nemoj da me diraš i da me šamarš. Branio sam se, neću da pustim da me neko prebije. Ona je pokazala kako je nasilna kad je udarila Marka, ti si ženo sklona nasilju, grebeš, daviš. Onog čoveka je napala, uhvatila ga za j*ja - naveo je Gagi.
On je mene napao, ja sam se branila. On je meni zavrnuo ruku. Ti da si normalan bilo bi ti žao što me je napao, i bilo bi ti drago što sam se snašla i odbranila se - rekla je uzrujano Atijasova.
Ti si žena, skloni se, šta se svađaš sa komšijama - vikao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je rekla da je bila svedok u nekoliko situacija. Postoji krivična prijava, on je maltretirao i onu devojku posle Anabele. Tako da sigurno je postojalo nasilje. Žene kad kažu da neće da prave probleme svojoj deci, prave samo još veće probleme. Gagi, postoji opcija da izađeš iz kuće ili se razvedeš. Deca gledaju model svog muškarca od svog oca, a Gagi je hranio svoj model ponašanja - naveo je Marko Đedović.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'