AKTUELNO

Neće joj biti lako u borbi protiv ljubavi koju Luna oseća prema Miljkoviću.

U studio se uživo uključila još jedna gledateljka, te je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević popričala o svim dešavanjima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da stanem u zaštitu Anabele, apsolutno, ona gleda svoje dete svakodnevno, kako je muče i svaka normalna majka bi ušla unutra da se pobrine da svom detetu bude bolje. Ona ima teret, jer je Luna favorit i zbog toga su svi ogorčeni na nju - izjavila je gledateljka, a onda je dodala:
Marko je muči, on je jedan manipulator i ponaša se onako kako nijedan dečko ne treba da se ponaša prema devojci. On je sa njom zbog popularnosti, podigli su mu rejting, on nije jedna iskrena ličnost i Anabela ima debelu borbu pred sobom, s obzirom na to da joj je dete zaljubljena u tog čoveka. Ne znam da li će Anabela pobediti, ali na kraju dobro uvek pobedi, pa se nadam da će ona i pobedi - dodala je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka je nastavila da iznosi svoje mišljenje o porodici Đogani-Atijas, te je osudila Gagija koji je priznao javno da je vršio nasilje nad bivšom suprugom Anabelom.

Potom se gledateljka dotakla i turbulentnog odnosa Maje Marinković, Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, kao i Mine Vrbaški i Mensura AJdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene najviše nasmeje Janjuš. Ja mislim da on izbegava sve te odnose i da se trudi da se ne upušta ni u šta, ali videćemo vremenom. Popusti malo, ali mislim da nije do kraja. Ja mislim da Mensur ne bi nju povredio fiztički, ali ne može da se suzdrži, međutim, može da se kontroliše. Ja mislim da je on istinski zaljubljen u nju, ali ona se u svakoj Zadruzi zuljubila u nekog - prokomentarisala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'