AKTUELNO

Nije ni svestan šta je rekao.

Sledeći je ove noći o prevari govorio David Dragojević. On je zastupao stavove protiv prevare. On je vešto izbegao priču o drugoj sezoni gde je započeo vezu sa Anom Korać, iako nije raskinuo sa tadašnjom devojkom Aleksandrom Subotić.

On je istakao i da nikada ne bi pogledao Anu da je u tom trenutku bila zauzeta, i ovim rečima direktno prozvao svoju devojku koja je njega gledala dok je bio u vezi sa Aleksandrom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i u prošloj sezoni bio napadan da sam prevario. Ali to nije bilo tako. Ja sam se zaljubio, u ovoj osobi sam našao sve što mi je trebalo. Sada meni ne pada na pamet. Ne znam kako bih podneo prevaru, meni je Ana centar sveta. Sa njom mi je najlepši period u životu. Težimo da nam bude sve bolje i bolje. Kao klinac sam mislio da sam faca ako to radim, sad mi to ne pada na pamet. Kad uđeš u brak, to je svetinja, ja sam porodičan čovek. Moji su se razveli ja sam to malo teže podneo. Kad uđeš u brak moraš da budeš svestan da treba sa tom osobom moraš da budeš do kraja života. Uvek nešto ne valja, ali borite se zajedno - pričao je David.
Rekao si da je Ana žena tvog života, šta bi se desilo da je ona tada bila zauzeta, da li bi tad opravdao prevaru - upitala je Ivana Šopić.
Ne bih je gledao, ne bih ušao u to. Imaš gard prema toj osobi. Da je bila zauzeta ne bih ni pokušavao, ne bih ni znao da je ona moja sreća - naveo je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'