AKTUELNO

Gutala je knedle sve vreme!

Dragana Mitar, zadrugarka koju su svi čekali da ispriča svoje gledanje na temu o prevarama u braku ili vezama. Naime, kako je poznato, njen život i dešavanja su i više nego turbulentna, počevši od javne prevare supruga Siniše Dragutinovićd sa Edisom Fetićem, pa sve do priznanja o njenom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kao i Luna, bila sam pomoć u jednoj vezi. Ne podržavam prevaru kada mene neko vara, ali mogu da podržim prevaru kada ja varam - izjavila je Nataša Radan.
Ja ne volim, nisam htela da komentarišem ovu temu, jer je moj život izložen raznim prevarama, promiskuitetnim životom, bludom, kod mene je to sve prisutno. Mene nije zanimao ovaj zadatak, ali ja sam bila prevarena, i ja sam varala. Neke stvari sam uradila iz inata, da mogu da pokažem da mogu da napumpam svoj ego. Prevaru ne podržavam, s obzirom na to gde sam, tačno je da muškarcima ide u plus, a nama ženama u minus. Ja sam bila razočarana jer je meni to bilo rađeno. Kad vas muškarci razočaraju u životu, kao mene, ili odu u manastir ili se daju jednom, pa drugom i tako. Što se mene tiče, kod mene je bilo svega i svačega - ispričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'