AKTUELNO

Obećala mu je da ovo više neće raditi.

Ovog popodneva dogodila se svađa između Ane Korać i Maje Marinković, nakon čega je Veliki šef poslao pismo i kaznio Maju. Marko Janjušević Janjuš zatim je urlao na Maju zato što se svađala sa Anom i spominjala joj preminulog oca.

Foto: TV Pink Printscreen

O ovoj temi, Maja i Janjuš polemisali su i dok su čekali svoj red za kupovinu. Marinkovićeva se složila sa Janjušem i poručila mu je da je za sve u pravu, kao i da se više neće na ovakav način svađati sa Anom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ona tebe uvredi, ne moraš ti nju. Pusti više svađe. Pun mi je više k*rac: "K*rve, j*be se...", ako želiš da se šališ sa mnom, šali se... - rekao je Janjušević.
Slažem se. Sve to vuku koreni iz Zadruge 2. Ja sam se njenoj porodici izvinula, ona nije. Sada je rekla: "Izašle su slike, Taki će da se obesi" - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

I šta si ti uradila sa tri kazne? Majo, njen otac nije živ. Ako se svađaš, reci: "J*bao te konj, j*bao te vo", tako se svađaj! Izgubila si honorar i sad i prošli put, zbog koga? - nastavio je Janjuš.
Dobro, neću više to da radim. To što je ona k*rvetina, to je... Što ona ima potrebu da govori da će Taki da se obesi? - rekla je ona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'