AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi se odigralo još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca".

Sledeće pitanje koje je Milan pročitao bilo je upućeno Marku Miljkoviću, koji je pre toga otkrio da Luna Đogani odbija da učestvuje u emisiji.

Uspeo si da odvojiš Lunu i od majke puneći joj glavu kako joj niko ne misli dobro i od prijatelja, sada ti i Gagi smeta, šta ti hoćeš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko mi ne smeta, ja nikada nisam postavljao neke ultimatume, da se odvaja od Anabele... Ni u jednom trenutku sa Lunom nisam navodio na tu priču, neka misle tako - rekao je Marko, a zatim je progovorila Anabela:
Neću da krivim Marka, u ovom slučaju jako zameram Luni... Mnogo sam tužna, naučiću da živim bez nje. Luna je sinoć pitala Marka: "Šta sam ti ja uradila?", on je rekao: "Bila si na njenoj strani". Verujem da joj je to dovoljno da me ne pogleda ceo dan, da mi se ne približi. Od mene je odustala, ja ću to ispoštovati, iako mi se srce kida na 1000 komada - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda su gledaoci to protumačili jer sam rekao da je Anabela protiv nas, a Gagi je strogo za nas, možda su zato protumačili. Luna ne bi trebalo ni na čiju stranu da stane. Kad imamo Anabela i ja problem, treba sami da ga rešimo, kao što ni Gagi i Anabela ne treba da teraju Lunu da se meša i potvrđuje priče. Da, rekao sam joj sinoć da je stala na stranu zbog one priče o fanovima - nadovezao se Marko.
Luna preteruje, mislim da ima hitnu potrebu za razgovorom sa psihijatrom. Plašim se za nju. Možda nikada neću biti u korektnim odnosima sa Markom, ali neću uticati na tu vezu. Ona je sama navukla taj hejt svojom pričom o njemu, a i ono što sam ja gledala. To se nikada neće promeniti, osim ako ne pokaže dobru nameru - istakla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'