AKTUELNO

Iznenadila mnoge.

Posle pauze za reklame, Iva Grgurić je ustala da nominuje. Podsetimo, ona i Jelena Pešić ovih dana imaju žestoke svađe, a svi su čekali da čuju šta će Iva reći o devojci u koju je Filip Đukić bio zaljubljen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa ove dve nominovane zadrugarke nisam baš u savršenom odnosu, normalno, žene su, svi imaju sujetu i ljubomoru, pa i njih dve. Mionu ne gotivim jer mi se pokazala kao neiskren zadrugar, iznela je onu laž da sam ja planski ušla u vezu sa Stefanom i pokazala joj Instagram profil njegov na lekarskom. Pokazala se kao osoba od nepovorenja. Ne mislim da je loš čovek, ali nije pronašla pravu crtu. Malo je skrenula s puta - rekla je Iva, pa nastavila:
O Jeleni ovih dana dosta pričam, ne može mi maglu prodavati. Slažem se sa Filipom. Ne znam zašto Jelena aludira da svi moraju da budu zaljubljeni u nju i da budu dobri sa njom. Ne znam zašto ne želi da prihvati to da smo zajedno, ima ličnu frustraciju prema meni, ja nemam. To ću pokaziti ovom nominacijom. Poslaću Mionu, a ostaviću Jelenu, da se ne oseća ugroženo - dodala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'