AKTUELNO

Neće da im ćuti.

Bane Čolak večeras se vratio u Belu kuću, nakon što je imao sukob sa Mensurom Ajdarpašićem. Tokom izlaganja Bane je rekao da se oseća dobro i svoj glas dao Mioni Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da kažem mojoj porodici da sam ja okej. Što se tiče nominacija, sa Mionom sam okej. Sa Jelenom sam od prvog dana super. Sa Mionom sam imao čarkice. Prošli put sam poslao Jelenu, sada ću je sačuvati i poslati Mionu - rekao je Bane.

Nakon Baneta i ostali ukućani izneli su svoje stavove, pa je na kraju bilo tri razlike. Svoj glas izneo je i vođa Brendon koji je za svoje potrčke izabrao Jelenu i Mionu i rekao da je sa njima imao sukobe, pa je to bio glavni razlog za izbor potrčaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ono što jesam, a kada zatreba i puma sam ovde. Moram da se zahvalim svim zadrugarima koji su me postavili za vođu. Imao sam konflikt i sa Jelenom i sa Mionom. Ja ih razumem da je njima zasmetalo tako nešto, jer ovde ljudi traže pažnju. Sve pamtim, vrlo sam temeljan i detaljan kada mi se neko zameri. Što se tiče Mione ona je meni bila iritantna od samog početka. Ona je izabrala neki model ponašanja koji se meni nikada nije dopao.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'