AKTUELNO

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" Maja i Janjuš dobili su nekoliko pitanja od novinarskih redakcija, koje su im preneli voditeljka Dušica Jakovljević i urednih zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević.

Odnos koji intigira javnost već neko vreme je prisnost Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a naročito posle klipa koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka". Maja i Janjuš su dobili nekoliko pitanja večeras vezano za svoj odnos i navodni poljubac u garderoberu.

Dok si ležala na travi sa Mionom, zamolila si je da ti otpeva pesmu "Najgora". Da li si tu pesmu posvetila Janjušu? - glasilo je pitanje.
Nije bila posvećana nikome. Bilo je tu još mnoštvo - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo da ste se sakrili od kamera, većina misli da ste prešli granicu prijateljstva. Da li misliš da se vaš odnos ne vidi? - glasilo je još jedno pitanje za Marinkovićevu.
Sakrili smo se, jesam skinula bubicu da bi mi nešto rekao. Ne mislim da je to prešlo neku granicu, znam da me ovde najviše voli kao čoveka, drugaricu. Ništa se ne vidi, sem razgovara, možda malo prisnijeg druženja na klipovima, ali to je to - odgovorila je Maja.
Svima je jasno da ne želiš da ugroziš brak, ali priznaj da ti imponuje što se Maja zaljubila u tebe - bilo je pitanje koje je dobio Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Brak neću ugroziti... Da priznajem da li je neko zaljubljen u mene ili ne, to neću raditi. Kad bi rekla da je zaljubljena u mene, ne bih se družio sa njom. Trudim se da ne ugrozim svoj brak i da napravim što manje grešaka. Desi se nekad i prisno druženje, može da se protumači na sto načina. Ja sam toga svestan - odgovorio je Marko.
Tebe su u više navrata povezivali sa devojkama. Ti si uvek govorio da se družiš, šališ... Isticao da nikada nisi radio loše, međutim, kako posle prikazanog klipa pravdaš svoje priznanje da imaš pravo da se poljubiš sa nekim na dve sekunde - bilo je još jedno pitanje.
I da sam se poljubio, ne bih priznao. Kome da se pravdam više? Šta da kažem? Da objasnim kako je izgledalo? Tačno se desilo da me je ona iznervirala u jednoj situaciji, ja sam joj rekao da pođe da joj objasnim jednu star, rekao joj da ne radi to, izašao sam besan. Ne mogu da demonstriram sad, nisam raspoložen da se ljubim - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ne bih dovela sebe u situaciju da ispadam kontradiktorna, znate šta mislim o tome. Naravno da se ništa nije desilo - istakla je Maja.
Čini se da te sada stiže sve što si prozivala Ivanu Šopić - prokomentarisao je Darko Tanasijević.
Ne mislim tako, sami su rekli da je druženje otišlo u drugom smeru. Ja ne mogu da priznam nešto što ne osećam. Ja nisam neki progonitelj - odgovorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'