AKTUELNO

Problemi ne prestaju.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević pokrenuo je i narednu temu tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara", a to je bio odnos Milice Kemez i Bore Santane.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ocenjuješ Boru kao muškarca jer si rekla da se prema tebi nije poneo zaštitnički, šta je to glavni Borin problem u ponašanju, ego, ponos, sujeta, to si navodila - upitao je Darko Tanasijević.
Želim da stavim tačku na tu temu. Ne želim da komentarišem ni to ime, a ne naš odnos. To su situacije gde on mene zaštiti, ali mi posle sve natrlja na nos, presedne mi. Njegovo nezadovoljstvo prebacuje na mene. Volim da se pored partnera osećam kao pored muškarca, osećam kao da on to radi na silu, kao da je naša veza na aparatima. To od ranog jutra krene, zašto nisam ustala, gde sam ostavila čašu - pričala je Milica, a onda je otišla u spavaću sobu u suzama.
Kako ti Boro reaguješ na njene uvrede - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj ništa loše ne radim. Ona je mene danas uporedila i rekla da je psihički maltretiram, niti joj zvocam, niti provodim vreme sa njom, niti je teram da radi nešto, ustanem ujutru, skuvam kafu, ona još ne ustaje, u kontra ritmu smo. Ja moram na neki način da je probudim, kaže da joj dan počinje katastrofa. Prebacuje za neke čaše. Ona meni kaže da sam cirkuzant, vređala me, onda legne u krevet i kaže da je duša boli, da je htela da mi vrati. Ja sam se šalio za igled Sanje, Ane i tako dalje. Tako se šalim i sa njom, ne bih bio sa devojkom koja mi se ne sviđa. Šalio sam se sa njom nasamo. Ona je meni draga, sviđa mi se, zavoleo sam je takvu kakva jeste, svaki dan mi pravi tenziju. Svašta mi je rekla, ja sam bio u šoku, na koga je podsećam. Ne znam šta sam joj loše uradio. Imali smo nekoliko svađa, opsovao sam je, ali sam se pokajao. Ona šta meni radi kad mi legnemo. Govori mi da sam gej, mrtva ozboljna - rekao je Santana.
Rekao si da se ložiš na Brendona - navela je Kemezova.
Gura mi prstence, malopre kad sam ležao to je isto uradila - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da mu spustim majicu, on je rekao da će da mi lupi šamarčinu, preznojila sam se, uplašila sam se. Malopre me je nazvao k*rvetinom - navela je Milica.
Koliko je nedostatak intimnih odnosa bio problem u vašoj vezi - upitao je Darko.
Bili smo mi intimni ali ne do te mere da letimo na plafon, kao Miljana i Zola, mene ne zanima - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde izblamiraj me do kraja. Nismo bili intimni, laže. Zaspi kao kamiondžija,zahrče, ne može ni top da ga probudi... Ne radi se o s*ksu, nego o pažnju. On meni kaže: "J*bem te u d", ja kažem da si me j možda bi bilo bolje. Jednom sam imala ovde grešku i to ne želim da ponavljam. Ne radi se o tome. Neću da iznosim o čemu se radi, da ne blamiram ni njega ni sebe. Ne želim da imam s*ks ovde u sobi pred ljudima. A detalje šta je problem neću da iznosim da ga ne kanalim, on zna šta je to - rekla je Kemezova.
Ja ne znam šta je problem, kaži šta hoćeš - bio je zbunjen Santana.
Jedino su ti prsti nešto što njega može da iznervira. Ja to koristim u svakoj svađi.. Ljudi neće da mu se zamere - navela je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona će da napravi da sam ja Konan ovde.... Rekao sam da je Suzana bila u pravu da Milica voli žene. Bila je u pravu kad je rekla da je to videla u njoj, da se poljubila sa ženom. Rekla mi je da sam gej, ja sam njoj rekao da i ona voli žene - rekao je Bora.
Oboje su isti, krivi su oboje, što su zajedno... Oboje ste isti foliranti - urlao je Lepi Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'