AKTUELNO

Rat ne jenjava!

Voditelj Milan Milošević podigao je Erminu Pašović kako bi prokomentarisala njene reči koje je komentarisala tokom dana. Naime, svima je poznato da su Mensur AJdarpašić i Bane Čolak došli u žestok sukob, a Pašovićeva je prokomentarisala da je dobro što je došlo do toga, jer njenog bivšeg dečka niko ne voli.

Ermina je naravno demantovala sve te navode, pravdajući se da nije tako rekla, iako su kamere sve zabeležile.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo bitno da imam dovoljan broj glasova za opstanak. To su rijaliti pretnje, ja da se palim na to, čim završim ovo, trčim svojoj porodici. Ja znam sve, provokacija je bilo mnogo, da ne bude da opravdavam sebe, provokacije od strane Ermine i Baneta, su vid mržnje prema meni - rekao je Mensur.
Ti si nasilnik koji pravi žrtvu od sebe, tako je kako ja kažem. Ti hoćeš da provociraš, da bi ti svi ćutali - peckala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sekund! On je meni psovao majku, ja njemu nisam rekao da ću dirati nekog člana njegove porodice, već da će njega boleti, da će oni plakati. A on je meni psovao majku, roditelji se nikada ne diraju! - govorio je Ajdarpašić.
Opravdavaš sebe! - provocirala je Pašoviševa.
Glibava! Ja sebe osuđujem, jesam mu svašta govorio, ne opravdavam to! Ja se izvinjavam njegovoj porodici, njemu i naciji zbog nasilja - odbrusio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'