AKTUELNO

Đoganijeva sve priznala!

Voditelj Milan Milošević podigao je Gagija Đoganija, kako bi ga upitao o navodima Ermine Pašović da zna neke priče o Anabeli Atijas. Podsetimo, po Ermininom ulasku na velelepno imanje, zadrugarka je tvrdila da se organizovala oko osmišljavanja rođendana Đoganija, što se na kraju ispostavilo kao laž, te da je njegova ćerka Luna Đogani bila za sve zadužena, zajedno sa Gagijevom sestrom Nađom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću samo da se držim teme, ona zna za moj život u proteklih dve godine, ja sam joj rekao neke stvari. Za ovu situaciju sa Anabelom, samo mi je rekla da neće više da ćuti. Bilo joj je krivo što sam u tom momentu imao sukob sa Anabelom, imala je potrebu kao prijatelj da se umeša. Ja sam njoj rekao da joj ne treba to da se meša - rekao je Gagi.
Znači, istina je to što je Ermina pričala da je Luna otkačila tebe? - upitao je voditelj Milan.
On je rekao da je Luna non-stop sa Markom, da on nju neće da je opterećuje. Onda je on mene pitao u pabu ko je sve to organizavao, ja sam rekla da je to Luna, on je rekao da se tome nije nadao, ja sam rekla Gagiju da non-stop gleda, da je zainteresovana i da su pokloni bili od mene - pravdala se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo za rođendan, mislim da je mnogo stvari slagala, evo i Luna je rekla - dodao je Gagi.
Meni se Ermina javila, rekla mi je da želi da pošalje poklon, ona je poslala neke košulje i farmerke. Meni je toliko bilo katastrofa kada sam slušala tu nepravdu, ja sam se oko tog rođendan polomila, danima sam to radila, Nađa i ja smo bile organizatori svega, Ermina je samo došla, donela poklon mojoj tetki u Zemun, bila tu i otišla i to je to - objasnila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'