AKTUELNO

Opšta svađa zbog Ivinih priča.

Voditelj Milan Milošević je podigao i Jovanu Tomić Matoru jer je hteo da čuje njeno mišljenje o Ivi Grgurić i njenim ljubavnim aferama u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad će ona da me ispljuje jer je pristrasna. Indirektno me podbadaš za stolom, imaš averziju prema meni. Nemaš svoj stav i nećeš neke ljude da komentarišeš, a neke, kao što sam ja ustaješ kao iz topa - bila je besna Iva.
Malopre sam rekla Mići 20. januar, čekali smo Stefanovu slavu, Filip je došao kod Ivinog kreveta, ona ga je terala od sebe, prebacivala mu je zbog poljupca sa Miljanom, on se pravdao. Ja sam tad bila u super odnosima sa Ivom i pričala mi je za Stefana. Rekla je da je to radila iz inata i da mu je odgovarala kao i on njoj, ali da ima emocije prema Filipu. Rekla si da bi izabrala Stefana. Ja sam verovala da si ti zaljubljena u Karića, ali sam videla da petljaš i muljaš. Ne možeš da kažeš nekom da je poltron. Ti si raspali folirant - rekla je Matora.
Što si sujetna tako? Ko tebe vređa? Rekla sam da si pristrasna i da si poltron, to je moje mišljenje, iskrena sam - navela je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala Stefanu da je majmun, ne bi li se pomirili. A na kraju vidim da se ona muvala sa Filipom - navela je Tomićeva.
Ti viriš iz Stefanovog d*peta jer misliš da ćeš imati korist od njega - rekla je Grgurićeva.
To si ti bila sa mnom jer si mislila da ćeš imati korist od mene - dobacio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je zatim iznela informaciju da su Ivu viđali po wc-ima određenih klubova kako ima intimne odnose, a navodno joj je ovo rekla Rebeka Popović, bivša zadrugarka.

Ja sam tad bila slobodna i mogla sam da pričam šta hoću. Ne svetim se Stefanu, nećete dobiti to da mislim i dalje na njega. Niti ga vidim niti me dotiče, niti mu radim nešto u inat. Moje emocije prema Filipu su iskrene. Nisam Nataši rekla za Marinka nego za Barbaru - navela je Iva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'