AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj Milan Milošević podigao je Draganu Mitar kako bi je upitao za klip koji je napravio pravi haos u Beloj kući. Naime, pre nekoliko dana Dragana je pričala sa Milicom Kemez, te je rekla da je Mensur Ajdarpašić zaličio na njenog bivšeg dečka Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se to desilo u odnosu sa Mensurom, pa sa tvojim dečkom, ljubavnikom koji te nije zaštitio? Da li mu zameraš? - glasilo je pitanje.
Da, imali smo tu raspravu, posle tog klipa, kada je sve to i krenulo, on uopšte nije ni bio u temi. To je bilo potpuno kontra i da se odrazi na nešto drugo, ispao je nesporazum. Neko se upalio, ne znam odakle ta potreba dza daljim pričama. Posle tog haosa, Edo i ja smo se sklonili, kasnije se čula neka galama iz kuće, pa se na tu raspravu nadovezala Ermina i Bane, gde sam ja , kada sam došla iz paba, meni su rekli ljudi da je čovek izneo takve grozote o meni, ja ne znam da li sam nekog vređala ili šta već. Prvo i prvo, on meni nije niko, meni je Mina poznanica, da li će njoj nešto biti sutra, ja nisam dužna da se nekome pravdam, da polažem račune nekom klincu? Ne interesuje me i ne zanima me to, mi smo otišli do paba, kada smo se vratili, rekli su mi da mi preti, da ne znam ovo, da ne znam ono, mi smo imali netrpeljivost od samog ulaska, samo formalno, moje je bilo da ga ispoštujem kao Mininog dečka, ja ne moram ni to, ne moram ja ništa. Pretio je on meni, ja takve ljude u životu otpisujem. Mina je rekla da je Marko Đedović potencirao u sobi, gde sam ja posle kada smo došli i to su mi rekli, da sam imala nešto da krijem, niti sam šaputala, niti sam uvijala, rekla sam da se čuje, tako da sam htela nešto da joj šapućem... - pričala je Dragana.
Mina u WC-u to ništa nije komentarisala Dragana, ova cela priča se svodila na tebe i Tomovića - poručio joj je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih onda uvijala, to je meni tako zaličilo, ja kada sam ovde dolazila od početka, oni su radili iste takve stvari, ima klipova milion u svim raznim situacijama. Da za Novu godinu je on isto bio u plavom mantilu, Mina mu je poklonila kapu - pravdala se Mitrova.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'