AKTUELNO

Strasti između njih se ne smiruju!

Nakon što je nedavno Mensur Ajdarpašić proveo nekoliko dana u zatvoru, a Mina Vrbaški ga redovno obilazila, činilo se da će njihova ljubav konačno krenuti zlatnim putem, sa manje turbulencija, drame i haosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, to se nije desilo. Mina i Mensur i večeras su se u radionici posvađali zbog toga što mu Mina nije dozvolila da uđe u WC kako bi oprao zube, jer su tu bile devojke. Ovom prilikom Mina je ljubomorisala, a Mensur je urlao na nju i besneo po radionici, a zatim izrevoltiran napustio ovaj deo imanja. Mina i Mensur su se i unosili u face jedno drugom, a Mina mu je spomenula i zatvor, što je Mensura dodatno iznerviralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, dobro, samo ti pravi budalu od mene i sprdaj se sa mnom. Sinoć mi kažeš da ne mogu da uđem u WC i ja kao budala perem napolju zube. Samo se ti sprdaj sa mnom, ja kao budala perem zube napolju, a ti meni kažeš; "Ne možeš da uđeš, devojke su gole". Niko nije bio go. Iva se kupala - rekao je Mensur.
Pa namerno sam ti rekla, šta je problem? Razumem da sam bila gola, pa da mi onda prebacuješ. Niko nije bio go. Neću da prestanem. I kažeš da sam glumac, je l' da? A Iva se kupala, znači gledao si? Hoćeš da tažiš opet da ideš u zatvor? Lomiš stvari, dernjaš se i vređaš me - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je problem? Najneljubomornija osobo na svetu? Hajde sada izađi i ostavi me na miru. Izađi i ostavi me na miru! Nemoj da me teraš svašta da ti govorim sada! Neću u zatvor! Biću pametan - govorio je Mensur.
Ti da si bio pametan ništa se od ovoga ne bi izdešavalo. Dva dana sam dolazila kod tebe, sedela kao uličarka neka. Dva dana nisam mogla da ustanem iz kreveta. Ne ustaje mi se baš zbog ovih stvari koje radiš - rekla mu je Mina.

Mensur se nakon nekoliko sekundi vratio, a zatim su nastavili sa svađom. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'