AKTUELNO

Pre nekoliko dana Filip je napravio Ivi ljubomornu scenu.

Filip Đukić i Iva Grgurić imali su nedavno svađu, jer je Iva tokom vežbanja trbušnjaka sa Stefanom Kandićem Kendijem, ukrštala noge. Filip je tada napravio ljubomornu scenu, a ovaj par sada je u lošim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večerašnje žurke Iva je o Filipu pričala sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani. Ovoga puta Iva je rekla kako joj nedostaje Filip, ali da nema nameru prva da mu priđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva čekaju da se posvađate. Ovo je vaša prva svađa, svi se slade. Mislila sam da barem on zna, imao je vezu u rijalitiju. A on tebi nije prišao i ti njemu nisi prišla? To je isto kao Marko i ja kada se posvađamo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

A meni je govorio da nas kanale jer je veza dobra i to se desi, i kao da je zaboravio na sve što je rekao. Ne spavamo zajedno, on spava u pabu. On je rekao da je navikao da spava sa mnom i da ne može da spava. Nije mi prišao. Što svaki put da ja prilazim? Jesam ja muško? Ja kada imam problem, ja ga rešavam odmah. Nešto mi govori da ne treba da mu prilazim prva. A stvarno mi nedostaje - izjavila je Iva.
I ti njemu fališ, vidim da ste smoreni - dodala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'