AKTUELNO

Neverovatno, ponovo se suprostavila majci.

Zadrugarima je prikazan i razgovor Lune Đogani, Ermine Pašović, Marka Miljkovića i Gagija Đoganija. Zadrugari su komentarisali privlačnost Ermine i Gagija, što je Luna i potvrdila u video-prilogu, ali i za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam je pozvao u hotel, ali ružno je, stvarno je bezbeze. Pijan sam, preterao sam. Sramota me je, samim tim što je Luna bila tu. A i ona provocira dok sam ja pijan - rekao je Gagi.
Nemam šta reći. Ništa strano i ja sam pijana, izlupetali smo se i to je to - rekla je Ermina.
U šali, pa navali. Svako ko nije razumeo ovo neka nam se napuši k*rca - rekao je Marko Miljković, tvrdeći da nije upućen u to šta se desilo na klipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sada rekao Anabeli da ti popuši k*rac - rekao je Lepi Mića.
Luna mi je reklo da je jako ružno to što sam rekla za ovo, ja sam rekla da ja imam problem od pijanih ljudi i traume. Eto, toliko o tome. Ja sam generalizovala, zato sam joj rekla da smiri strasti, da su popili. Generalno se plašim reakcija i nikada ne ulazim sa takvim ljudima u rasprave - rekla je Anabela Atijas.
Napili smo se svi kao g*zice, svo četvoro, bila mi je najlepša žurka i ćao - odbrusila je Luna Đogani.

Luna je još jednom napala svoju majku, koja nije imala lošu nameru, pa čak i na reči svog oca da ga je blam zbog svega što se desilo, Đoganijeva je imala drugačiji stav.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'