AKTUELNO

Smatraju da gaje emocije jedno prema drugom!

"Optuživala si Lunu zbog dešavanja u prvoj sezoni, kako se razlikuje tvoje druženje sa oženjenim Janjušem" - glasilo je pitanje za Maju Marinkovića od strane novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iza svega što sam rekla za Lunu u prethodnoj sezoni, a veznao za prvu, i dalje stojim. Ja prema Janjušu ne gajim takva osećanja. Ne vidim ništa loše što se ovde družim sa nekim koga najviše volim. Nikada nisam uradila ništa kao Luna u prvoj sezoni, niti sam se sa nekim ljubila, niti imala s*ks, a ja ću pokazati do kraja sezone da neću uraditi ništa zbog čega ćete imati povoda da me optužite na ovu temu - rekla je Maja.
Ja volim sa njom da provodim vreme, žao mi je što je osuđuju zbog mene, ja nikada neću preći tu granicu. Ako nas osuđuju zbog toga, onda ne trebamo da se družimo. Svi smo mi našli ovde neko društvo sa kim provodim oo vreme, ja nju poljubim i zagrlim, to ovde prija. Nikada neću dozvoliti da dođe do nečega neprimerenog - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dvoje gajite emocije, vaše ponašanje liči na vezu. Non-stop ste zajedno, zagrljeni, niko nije ćorav, nemojte da nas pravite budalama - prokomentarisala je Zorica.
Da vidim da Maja ima emocije, ja se ne bih družio sa njom. Da mi se gola skine ovde, ne bih je pogledao, moje emocije su na drugoj strani - dodao je Janjušević.

Zadrugari su žestoko zamerili oženjenom Janjušu što je ležao u krevetu sa Marinkovićevom, a on je i dalje isticao da izmenju njih dvoje ne postoji ništa više od prijateljstva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Zadruga

'