AKTUELNO

Nastaće nova svađa.

Predstavnici sedme sile su u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" imali pitanja i za Ivu Grgurić i Filipa Đukića, a odnosilo se na to što Iva konstantno pominje svoje bivše ljubavi, što Đukića boli.

Sve se vrti u začarani krug, povređujem ga, da, ne bi trebalo da spominjem nekoga od pre, kriva sam, shvatam da je to bolno i prestaću - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević je podsetio Ivu na razgovor sa Stefanom Kandićem Kendijem na razgovor iz sobe za izolaciju jutros, gde je pričala o Stefanu Kariću i Ivani Šopić između ostalog. Iva je pokušala da izvrda odgovor, pa ipak priznala da je komentarisala ovo dvoje zadrugara. Darko je zatim podsetio na situaciju kada je htela da obrije grudi Mlađi, na šta je Iva rekla da je to bila šala kako bi pecnula Ninu Babić.

Ja neću ništa da pričam, neka ona sama daje materijal. Nisam mislio za Mlađu, mislio sam za ovo drugo. Sto puta si rekla mišljenje o toj vezi, opet ponavljaš. Već sam joj rekao pre mesec dana šta će biti. Pokušavao sam da objasnim, ne kapira šta je poenta. Sve je na njoj, ako sama ne skapira... - rekao je Đukić.
Ne znam šta treba ovde, da ćutim da se nešto loše ne protumači? - ubacila se Iva.
Već si sto puta rekla mišljenje za Šopićku i Karića, opet ponavljaš - zamerio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno je što si rekla kao da sam te varao - dobacio je Stefan.
Plakala si pre neki dan u izolaciji, do koga ti je zapravo stalo, Filipa, Kendija, Karića ili nekog trećeg? - glasilo je pitanje za Ivu.
Naravno da mi je trenutno najviše stalo da Filipa, suze su bile zbog celokupne situacije. Hajde, da ne ispadne da ga povređujem, zbog njega sam plakala - priznala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli me k*rac, ispada ovde kao da sam ja neki jadnik - naljutio se Filip.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'